RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

У Карпатах п'яні туристи відкрили стрілянину біля готелю: всі подробиці, фото та відео

У Карпатах, на популярному у туристів зимовому курорті Буковель туристи влаштували стрілянину. А іншим відпочивальникам, які викликали співробітників поліції, вони загрожували розправою.

Про це журналіст та волонтер Павло Кашчук повідомив Facebook.

За його словами, вони разом із друзями побачили, як двоє чоловіків на вулиці вистрілили від 20 до 30 разів, і викликали співробітників поліції.

Після приїзду правоохоронців стрілки погрожували заявнику фізичною розправою. На кадрах видно, як жінка кричить нецензурною лайкою та нападає на іншу жінку.

За словами журналіста, один зі стрільців назвався "полковником у відставці", і співробітники поліції не стали нікого затримувати, але вилучили пістолет Fort-17Р, на який власник мав дозвіл.

Крім того, було складено адміністративні протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство) та 174 (стрільба зі зброї, спорядженої гумовими або аналогічними за своїми властивостями металевими снарядами несмертельної дії у населених пунктах та у не відведених для цього місцях або з порушенням встановленого порядку) КУпАП, пише OBOZREVATEL.

Також до адміністративної відповідальності притягли жінку, яка нецензурно виражалася.

Увага! Відео містить нецензурну лексику!

Відео самої стрілянини можна переглянути за посиланням

Раніше в Чернівцях чоловік вистрілив з пістолета в іншого і потрапив йому в око – поліцейські затримали зловмисника гарячими слідами.