RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Це триває не перший рік: фото, відео та нові подробиці катувань під Запоріжжям

У Кушугумі Запорізької області екс-однокласники знущались над 14-річним Єгором: били, гасили недопалки, обливали холодною водою та змінали це на телефон. Запорізька поліція стверджує, що винуватців було шестеро, а їхні особистості встановлені. Наразі місцева поліція відкрила ще 2 провадження у справі з катуванням хлопчика.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на місцеве видання.

Під час проведення досудового розслідування за ч. 2 ст. 127 КК України (катування) з'ясували нові обставини та відкрили ще 2 провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) КК України та ч. 3 ст. 153 (сексуальне насильство) КК України.

На відео, що з'явилось в місцевому телеграм-каналі мати Єгора наголосила, що подібні знущання тривають вже не перший рік.

"Якби я приїхала трохи пізніше, я не знаю, що б було з моїм сином. Вони казали йому, що після дев'ятої вечора його закопають у дворі",- розказує мама Єгора.

Родіон Капуста на своїй фейсбук-сторінці зробив допіс про те, що тільки одну співучасницю передніх знущань відправили до слідчого ізолятора через вимагання грошей, інших же просто відправили під домашній арешт

"А ось статтю «катування», як новоспеченим садистам, їм ніхто не застосував! На моє глибоке переконання, саме з цієї причини ситуація повторилася!", - наголошує Родіон.

Фото: Скриншот з відео, яке знімали школярі/ Facebook

Пізніше Капуста виклав фото потерпілого хлопця, де видно поранення, які йому нанесли.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Також Родіон Капуста завантажив на свій ютуб-канал відео розмови з матір'ю одного з підлітків, який брав участь у катуваннях Єгора.

Раніше "Апостроф" писав про підлітків, що били та погрожували ножем своїй колишній вчительці.