RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Полтавській області вибухнула автозаправка: опубліковано фото та відео

У неділю, 16 січня, пізно ввечері у Кременчуці Полтавської області мікроавтобус протаранив цистерну з газом на автозаправці, внаслідок чого стався вибух із горінням.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Інцидент стався близько 22:00 на території АЗС "Мотто". Вогнем було знищено ємність із газом та мікроавтобус.

Фото: ДСНС України

Станом на 23:45 спостерігалося відкрите горіння газового модуля (5 м.куб.) та мікроавтобуса. Однак загрози поширення пожежі на ємності з пальним автозаправки нема, йдеться у повідомленні ДСНС.

На гасіння пожежі було кинуто вісім одиниць техніки та 28 пожежників. Працюють водяні стволи. Протипожежне водопостачання знаходиться за 350 м від місця пожежі. На гасіння та захист подано лафетні стволи.

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 8 листопада в Білогородці під Києвом сталася масштабна пожежа на АЗС, в результаті кілька тонн палива розлилися дорогою.

Також нагадаємо, що 28 жовтня на автодорозі Київ – Харків – Довжанський біля с. Рай-Оленівка Холодногірського району на АЗС сталася розгерметизація підземної ємності з газом (об'єм 18 м куб.), внаслідок чого стався вибух . Через вибух сталася пожежа, в результаті спалахнули два вантажні автомобілі.