RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не дожила до 16-річчя кілька днів: під Вінницею у ДТП загинула студентка, подробиці та фото

Неподалік Вінниці на об’їзній дорозі в жахливій дорожньо-транспортній пригоді загинула студентка Вінницького коледжу мистецтв імені М. Д. Леонтовича Мирослава Вітер. Наприкінці січня дівчині мало виповнитися 16 років.

Про це повідомили у матеріалі видання OBOZREVATEL.

За кермом автомобіля був 23-річний хлопець загиблої – випускник аграрного ВНЗ. Дівчина поспішала на зйомку, але по дорозі їхній автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.

Обставини аварії

Аварія трапилася 13 січня близько 16:00. Відразу три автомобілі зіткнулися між собою у вказаному місці на об'їзній. За попередніми даними, 23-річний хлопець, який віз загиблу студентку на зйомку в автомобілі Geely, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху. На жаль, прямо в цей момент там їхав мікроавтобус Volkswagen. Також у цей момент поряд проїжджав автомобіль Renault Master. Його теж зачепило, через що транспортний засіб було пошкоджено.

Основний удар припав саме на те місце, де сиділа студентка. Від отриманих травм вона померла на місці події. Її хлопець також отримав травми. Наразі його госпіталізовано.

Дорога була слизькою

Мирослава Вітер була родом із селища Бершадь, що у Гайсинському районі Вінницької області. Нині там мешкають її батьки. Повідомляється, що дівчина була єдиною дитиною у сім'ї.

"Мирослава була в нас дівчиною модельної зовнішності. Її часто запрошували на зйомки. Вона демонструвала зачіски, макіяж. Цього разу вона якраз поспішала на таку зйомку. Дуже раділа, розповідала мені, що зазвичай макіяж роблять студенти, стажери, а тут запросила сама майстер.

Зустріч була призначена на 16 годин, вони запізнювалися. Вони з хлопцем якраз нещодавно винайняли квартиру у Вінниці, він закінчив аграрний виш перед Новим роком. До Києва не поїхав, вирішив залишитися з Мирославою у Вінниці, тут шукати роботу. Вони наводили лад у квартирі, дорогою ще заїхали до будівельного магазину. Хоча слідчий каже, що водій швидкість не перевищував, та й той, що назустріч їхав, теж. Дорога була слизькою, ішов сніг, машину занесло”, – з болем розповідає мати загиблої Дюдмила Вікторівна.

Після ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 286 – порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (передбачає до 8 років позбавлення волі).

Раніше ми повідомляли про те, як у ДТП під Києвом постраждало п'ятеро дітей.