RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Дніпрі 20-річний солдат розстріляв товаришів по службі з автомата і втік: багато загиблих, фото і відео

У Дніпрі, 27 січня, 20-річний солдат строкової служби зі збройової кімнати забрав автомат та розстріляв своїх товаришів по службі. Багато поранено, є загиблі.

Про це повідомляє МВС України.

Трагедія сталася о 3.40 на території Південного машинобудівного заводу "Південмаш".

Солдат строкової служби Національної гвардії України Рябчук Артемій 2001 р. н., при видачі зброї, забрав автомат Калашникова та розстріляв варту військовослужбовців НГУ. Внаслідок стрілянини було вбито 5 людей, з них одна жінка. Також 5 людей було поранено, але під час надання медичної допомоги ще одна жінка померла.

Згідно інформації "Інформатора", на той момент у караульному приміщенні знаходилося близько 22 військовослужбовців. Двоє з них вибігли надвір і викликали поліцію та швидку.

На місце події терміново поїхав командувач Національної Гвардії генерал-полковник Микола Балан.

У місті запроваджено поліцейську операцію “Сирена”. По тривозі піднято особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної Гвардії. Територія оточена та патрулюється, працює спецзагін “ТОР”, громадян на місце події не пускають.

Станом на 8 годину стрілка ще не знайдено. Можливо, він переліз через паркан і втік у невідомому напрямку. Востаннє його бачили на вулиці Макарова біля ракетно-космічного коледжу. Солдат одягнений у військову форму, під нею може бути зброя. Мотиви скоєного злочину поки що не відомі.

Місцеві телеканали попросили людей найближчих вулиць не залишати свої домівки, доки злочинця не спіймають.

Раніше ми писали, у Києві біля суду впритул розстріляли чоловіка.