RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У Дніпрі авто на повній швидкості влетіло у фуру – є жертви: фото та відео моменту ДТП

У ніч на середу, 2 лютого в Дніпрі сталася ДТП, яка забрала життя двох людей.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області.

Аварія сталася о 00:52 в Індустріальному районі (лівобережна частина міста – "Апостроф"), на перехресті вулиці Сухомлинського та проспекту Слобожанського. Легковий автомобіль Cherry Tiggo на повній швидкості врізався у фуру Renault Magnum поряд з автозаправкою - в результаті зіткнення легковик затиснуло.

Момент ДТП встигли зафіксувати камери Ситуаційного центру Дніпра.

На місце події прибули розрахунки ДСНС та бригади "швидкої допомоги". За допомогою буксирувального троса рятувальники витягли легкий автомобіль з-під причепа фури.

Кадри наслідків ДТП опубліковані на YouTube-каналі "Інформатор. Exclusive". Внаслідок аварії загинули двоє людей - водій та один із пасажирів. Ще одного пасажира шпиталізували.

На місці ДТП працює поліція - деталі того, що сталося, з'ясовуються.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві у страшній ДТП загинула жінка-водій. Вона робила маневр біля шпалерного ринку, після чого во її автомобіль влетів BMW. Удар був настільки сильним, що жінка від отриманих травм померла під час госпіталізації.