RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Гуляйполі колишній військовий облив у мерії пивом топ-чиновника та його кабінет: фото

У Гуляйполі Запорізької області раніше засуджений місцевий житель облив пивом заступника мера міста та його робоче місце, зірвавши нараду. Чоловікові правоохоронці повідомили у підозрі у вчиненні хуліганства, за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Про це пише відділ комунікації поліції Запорізької області.

Інцидент стався 2 лютого, близько 11:30. Згідно з повідомленням поліції від заступника міського голови Гуляйпільської ОТГ, чоловік зайшов до його кабінету і почав викрикувати нецензурні слова. Під час хуліганства мешканець Гуляйполе облив пивом із пляшки як самого заступника міського голови, так і його робоче місце, разом з оргтехнікою та документами. Чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того, місцевий житель погрожував фізичною розправою відносно керівника громади. Таким чином чоловік зірвав робочу нараду.

Поліція встановила, що місцевий дебошир - раніше засуджений за самовільне залишення військової частини або місця служби 49-річний мешканець Гуляйполя. Йому загрожує обмеження волі до п'яти років.

Раніше "Апостроф" писав, поліція у Сумах затримала 32-річного місцевого жителя, який стріляв по вікнах сусідньої багатоповерхівки та викинув з балкону пакет з петардою, яка вибухнула.