RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Запорізькій області "Таврія" протаранила дерево: двоє загиблих та двоє поранених, фото

У неділю, 6 лютого, під Мелітополем сталася ДТП, яка забрала життя двох людей.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління Національної поліції України у Запорізькій області.

Трагедія сталася на 467-му кілометрі автодороги "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" поблизу села Новоіванівка Приазовської об'єднаної територіальної громади. За попередньою інформацією, водій автомобіля "ЗАЗ-Таврія, 1988 року народження, здійснював обгін, але не витримав інтервал і зіткнувся з попутним автомобілем "ВАЗ-2102".

Внаслідок аварії "Таврія" виїхала за межі проїжджої частини та врізалася в дерево.

На момент ДТП у "Таврії" було троє людей - загинули жінка, 1986 року народження, дружина водія, а також ще один пасажир. Він помер дорогою до лікарні. Сам водій та ще один пасажир були доставлені до лікарні - зазначається, що у "ВАЗ 2102" ніхто не постраждав.

За фактом ДТП розпочато провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами). Поліцейські з'ясовують обставини справи.

Раніше ми повідомляли, що на Повітрофлотському шляхопроводі в Києві жінка за кермом Lexus RX350 не дотримувалася безпечного бічного інтервалу і зіткнулася з патрульним "фантомом" Skoda Kodiaq, подряпавши його.