RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Забив матір до смерті: на Харківщині затримано 45-річного чоловіка

На Харківщині син убив свою 61-річну матір під час сварки. Від отриманих травм літня жінка померла через два дні, після чого чоловік загорнув тіло в ковдру та виніс його до підвалу покинутого будинку.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Національну поліцію Харківської області.

Інформація про виявлене тіло загиблої надійшла до поліції міста Краснограда 7 лютого близько 12:00. Мертву жінку знайшли в підвальному приміщенні покинутого будинку.

Фото: Нацполіція

Слідчі встановили, що загиблою є є 61-річна мешканка гуртожитку, розташованого поряд з місцем, де знайшли тіло. Правоохоронці викрили 45-річного сина загиблої у скоєнні кримінального правопорушення.

Зловмисник пояснив, що ще в середині грудня 2021 року під час спільного розпивання спиртних напоїв між ним та матір'ю виникла сварка, через що він ударив постраждалу кулаком кілька раз в обличчя. За два дні жінка померла. Для уникнення покарання син загиблої вирішив позбутися тіла померлої та виніс його до покинутої будівлі.

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

За фактом вбивства слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Кривднику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Раніше "Апостроф" писав про те, що в Харкові чоловік з психічними розладами зарізав матір, а потім жив з її тілом в квартирі кілька днів.