RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Під Дніпром чоловік вчинив суїцид, підірвавши гранату: всі деталі трагедії

Літній чоловік із села в Дніпропетровської області підірвав себе на протипіхотній ручній гранаті. Ймовірною причиною самогубства стала хвороба - рак горла.

Про трагедію повідомили в місцевому виданні Інформатор.

64-річний чоловік проживав у с. Дерезувате Синельниківського району на вулиці Лермонтова, де прогримів вибух гранати РГД-5. Потерпілого доставили до лікарні, там він і помер.

За попередніми даними, загиблий не воював у зоні ООС, тому гранату вірогідно десь знайшов. Поліція Дніпропетровської області підтвердила факт смерті чоловіка внаслідок вибуху гранати.

"Відкрито кримінальне провадження за статтею "Вбивство" з позначкою "Самовбивство", - повідомила співробітниця ГУ НП у Дніпропетровській області Ольга Кузнєцова.

Представники Іларіонівської територіальної громади припускають, що в загиблого була онкологія - рак горла. Проте наголошують, що не знають напевне.

"У день вибуху в його будинку був сусід, який допоміг винести сміття. У цей момент у будинку прогримів вибух", - прокоментували в Іларіонівській ОТГ.

Раніше "Апостроф" писав про те, що на полігоні під Одесою у військового вибухнула в руці граната, через що він отримав серйозні поранення.