RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

На Закарпатті вагітна жінка потрапила у ДТП та втратила дитину: фото

Зранку 15 лютого у Закарпатській області бус Mersedes Vito злетів з дороги, у якому їхала вагітна жінка. Її шпиталізували, однак дитину врятувати не вдалося.

Про це повідомляє Zakarpattya24.

Аварія сталася на світанку на трасі поблизу села Середнє. На частині дороги, де проводять ремонт. Саме там бус і злетів в обрив.

У транспорті було двоє людей - чоловік 1991 р.н. та жінка 1994 р.н.(перебувала на 30-му тижні вагітності). Її з травмами доставили в лікарню в Ужгорода в реанімаційне відділення.

У лікарні розповіли деталі. Жінка була пристебнута та всеодно отримала серйозні травми - перелом кісток тазобедренного суставу, внутрішні кровотечі. Було проведено операцію, однак жінка втратила дитину. Зараз вона у важкому стані - за життя борються лікарі.

Водій не травмувався.

Поліція планує відкрити кримінальне провадження за фактом ДТП. Обставини події з’ясовують. Зокрема, встановлять, чи були на місці огороджувальні засоби, знаки про ремонт дороги та об’їзд.

Також ми писали, що у Полтавській області сталося трагічне НП. Там на одному із автошляхів вибухнув бензовоз, унаслідок чого його водій помер на місці події.