RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Бойовики знову били по мирних мешканцях на Донбасі - снаряди долітали до школи: фото

Уранці в неділю, 20 лютого, російські бойовики влаштували інтенсивний обстріл околиць Мар'їнки – снаряди російської важкої артилерії долітали до школи-інтернату.

Про це у Facebook написав керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Крім того, під час обстрілів було зруйновано чотири будинки у селі Побєда. Також з боку Горлівки бойовики ведуть обстріл міста Залізне — два снаряди потрапили до приватного будинку, пошкодили вікна, дах та одну кімнату. На щастя, обійшлося без жертв.

Водночас під час ворожих обстрілів було перебито лінію електропередач. Без електропостачання залишилося місто Красногорівка. Відновити подачу електрики можна лише після настання режиму тиші.

Нагадаємо , 17 лютого на Донбасі вперше за довгий час повідомили про помітне загострення ситуації – бойовики безбожно почали палити з артилерії, причому вони обрали місцями для обстрілу дитячий садок, ліцей та житловий сектор.

Як повідомляв "Апостроф", на Донбасі десятки тисяч людей залишилися без води через обстріл бойовиків, що підтримуються Росією. Йдеться про Донецьку область, де через провокацію окупантів зупинено подачу води на чотири фільтрувальні станції.