RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Бойовики знову б'ють по мирних мешканцях у Луганській області: фото та відео наслідків

У понеділок, 21 лютого, бойовики знову обстріляли населені пункти Луганської області, підконтрольні Україні – у селі Врубівка снаряди пошкодили лінії електропередач, газопроводи та житлові будинки.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Окрім Врубівки, постраждав також місто Щастя - снаряд потрапив до насосної станції №1, без водопостачання залишилося близько 10 тисяч людей. У Мережі з'явилися фото та відео наслідків обстрілу.

Фото: МВС України


Про обстріл також
повідомив і голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай на своїй сторінці у Facebook. За його словами, в результаті обстрілу було зупинено Луганську теплоелектростанцію, розташовану в Щасті.

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Фото: Facebook / Сергій Гайдай

Тим часом, кореспондент телеканалу "Україна 24" зазначає - бойовики обстрілюють об'єкти цивільної інфраструктури з артилерії калібру 120 міліметрів.


Раніше ми повідомляли, що російська пропаганда запустила черговий фейк про нібито напад українських військових на територію РФ і знищення "диверсантів". У відповідь українські військові спростували пропаганду Кремля, заявивши, що твердження Росії про зірване вторгнення диверсантів є фейком.