RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Лукашенко відправив війська в Україну: названо два ключові напрямки

Самогоголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко відкрито підтримав вторгнення Росії в Україну та відправив свої війська до нашої країни.

Київ під атаками російських військ, ворог зазнає великих втрат: усі подробиці масштабної війни в Україні

Як повідомляє Telegram-канал Білоруського кризового центру у Львові, зараз формуються бригади, які готові висунутись із Білорусі.

"Лукашенко підтримав х**ло і готовий надати своїх військових. Виходитимуть з військових частин: 103 бригади спецоперацій місто Вітебськ, 38 ДШБ місто Брест, 5 окремі бригади спецоперацій Мар'яна гірка. Ці підрозділи за розвідданими будуть висуватися або вже висунулися в бік України , для війни з Українцями Потрібно зупинити їх висування до кордону Усі, хто там живуть - потрібно блокувати дороги для їх виїзду Потрібно повідомити їх максимально швидко", - йдеться в повідомленні.

За інформацією, отриманою ZN.UA від дипломатичних джерел, підрозділи білоруських сил спецоперацій готуються до повітряного десанту в Україну. Локації висадки: Київський та Житомирський напрямки.

Як повідомляв "Апостроф", 26 лютого, президент Франції Еммануель Макрон зажадав у нелегітимного глави Білорусі Олександра Лукашенка вжити заходів до "швидшого виведення російських військ зі своєї землі", які вторглися до України.