RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Звичайний російський фашизм: стратегічний бомбардувальник РФ випустив 16 ракет по Харкову

Вже шосту добу продовжується масштабна війна путлерівських фашистів проти України, проти її мирного населення. Особливо сильно страждає Харків, якого ворог атакує ракетними обстрілами. 28 лютого, у понеділок, бомбардувальник росії 16-ма ракетами атакував мирних харків’ян.

Один з незліченних злочинів путлерівського режиму проти людяності зафіксували Повітряні Сили України.

"Фашизм та геноцид! Так тепер називають злочинні дії «братнього народу» у Харкові. Удари РСЗВ "Смерч", бомбардування житлових кварталів, атака балістичними ракетами по центральній площі та адміністрації міста – це лиш те, що потрапило у смартфони очевидців. Насправді військові злочини режиму путіна у Харкові значно масштабніші", - пишуть у Генштабі ЗСУ.

Унаслідок удару стратегічного бомбардувальника-ракетоносця Ту-22м3 зруйновано багатоповерхівки, школи, дитсадки та інша інфраструктура міста. За попередньою інформацією, від цих авіаударів загинули десятки харків’ян, зокрема і діти.

Ця машина смерті, не перетинаючи кордон, завдала ударів по мирних житлових кварталах Харкова високоточною зброєю. . Бомбардувальник зробив чотири заходи по курсу н.п. Бєсєдино (Курська область) – Бєлгород, випустивши по місту близько 16 ракет.

Фото: Facebook

Фото: Facebook

Фото: Facebook

"На жаль, у ситуації, що склалася, Повітряним Силам вкрай складно прикривати небо у цьому регіоні, адже частина системи ППО країни знищена ударами балістичних та крилатих ракет рашистів. Штурмувати місто окупанти не наважуються, бо гарантовано будуть знищені, тому вдалися до повітряного тероризму, вбиваючи мирних харків’ян", - повідомляють у Генштабі ЗСУ.

ЗСУ гарантують, що матеріали про ці злочини обов'язково потраплять до Гааги.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в результаті обстрілу будівлі Харківської ОДА постраждало шестеро людей, серед них і дитина.