RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Ворогу не сховатись ні вдень, ні вночі: українські військові продовжують знищувати окупанта під Києвом

Станом на ранок 1 березня ситуація з оборони Києва продовжує залишатися напруженою, проте українські військові завдають чималих втрат російському ворогу.

Про це повідомляє пресслужба Сухопутних військ Збройних сил України у соцмережі Facebook.

За словами командувача оборони Києва генерала-полковника Олександра Сирського, колони російської техніки надалі хаотично рухаються на околицях столиці, намагаючись прорватися у місто. Окупант продовжує знищувати цивільну інфраструктуру, завдаючи ракетних ударів по всій країні.

Українські ж військові тримають оборону Києва та цілодобово завдають чималих втрат ворогу завдяки передовим засобам ураження.

"Шановні Кияни! Сили оборони продовжують виконувати покладені на них завдання по обороні Києва. Наші підрозділи цілодобово завдають непоправних втрат ворогу. Багато російської техніки покинуто. Ще більше спалено за допомогою NLAW, FGM-148 Javelin, а з повітря – Bayraktar. Ворогу від наших засобів ураження не сховатись ні в день, ні вночі", - заявив командувач оборони Києва.

У пресслужбі нагадують, що комендантська година в Києві діє з 20-ї вечора до сьомої ранку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що поблизу Києва ЗРК Бук М-1 збив крилату ракету та вертоліт ворога, а також штурмовики Су-25 завдали кількох ракетно-бомбових ударів по колонах бронетехніки та живій силі противника на Київщині та Житомирщині.