RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Окупанти у Херсоні запустили фейк про створення "ХерНР": що вигадав ворог

4 березня, у п'ятницю, у Херсоні готується масована вистава рашистів, які розмахуватимуть російським триколором та кричатимуть нісенітниці про "ХНР".

Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє про поширення російськими інфотерористами нової хвилі дезінформації.

На херсонському майдані Свободи російські фашисти будуть імітувати радість херсонців від приходу, як вони самі себе називають, "визволителів", волаючи про те, що Херсон - це "Херсонська народна республіка".

З цією метою у місто звозять 2 великі автобуси, 20 автівок, 2 спринтери та 7 "ГАЗелей", у яких знаходяться фейкові мітингарі та атрибути для цього бродячого цирку.

"Звертаємося до мешканців міста Херсон! Не дайте себе обдурити! Не підходьте близько до цієї масовки!" - закликають у Центрі протидії дезінформації.

"Апостроф" закликає не вестись на фейки та не вірити загарбникам, які створюють ці театральні вистави винятково для внутрішньої аудиторії РФ, аби ті не могли побачити правду та не виходили на справжні акції протесту.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в окупованому Росією Криму проводиться незаконна мобілізація українських громадян, яких викликають у "військкомати" та відправляють воювати.