RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Авіаналет на Білу Церкву та розгром ворога під Броварами: карта російського вторгнення в Україну 5 березня

Впродовж десятої доби від початку повномаштабного вторгнення армії РФ окупанти продовжили обстрілювати об’єкти цивільної інфраструктури із важкого озброєння.

Оперативну інформацію станом на 18:00 5 березня оприлюднив Генеральний штаб Збройних сил України.

За даними військового командування, російські окупанти нанесли авіаудар по Білій Церкві, внаслідок чого було пошкоджено понад 20 житлових будинків. Атака з повітря також була здійснена в Ірпені - пошкоджено залізничну колію та виведено з ладу потяг, який використовували для евакуації мирного населення.

У районі Броварів та населеного пункту Перемога підрозділи ЗСУ нанесли авіаудар по 15-й окремій мотострілецькій бригаді Центрального військового округу. Інформація щодо втрат окупантів наразі встановлюється.

Як зазначають у Генштабі, українські військовослужбовці також ліквідували командира 247-го гвардійського десантно-штурмового полку Південного військового округу ЗС РФ полковника Костянтина Зизевського.

"Також збито 2 літаки російських окупантів, 3 льотчики взято у полон, 1 - знищений. Збито 5 вертольотів та 1 БПЛА ворога", - додали у прес-службі Генштабу ЗСУ.

Також читайте матеріал "Апострофа": Ворог зазнає поразки на всіх фронтах, оборона українських міст триває: всі подробиці війни в Україні