RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Строковиків обіцяли не посилати: у мережі показали фото "професіоналів" армії окупанта

Вторгаючись на українські землі, президент РФ Володимир Путін заявляв, що строковиків відправляти воювати не буде - тільки професіоналів. По факту, ЗСУ беруть у полон молодих хлопців, які самі не розуміють, що роблять в Україні.

"Апостроф" публікує фото військовополонених "професіоналів" з Росії, яких відправили на війну в Україну як "гарматне м'ясо".

Так, за словами Путіна, “солдати-строковики не беруть участі і не братимуть участі у спеціальній військовій операції в Україні, додатковий заклик резервістів із запасу не проводитиметься” . Він також наголошував, що завдання в Україні вирішують лише професійні військові, і висловив упевненість, що вони забезпечать безпеку та мир для народу Росії.

На фото можна побачити абсолютно протилежну картину – у полон взяті в основному хлопці 18-22 років, які під час допитів розповідають одну і ту ж інформацію про “військові навчання” та “незнання, куди вони їдуть”. На питання, з якою метою вони вторглися на українські землі, також не можуть дати чіткої відповіді.

Раніше ми публікували зведення з втрат Росії на ранок 8 березня.