RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Авіаудар по Львівщині: з'явилися нові важливі подробиці

Українські засоби ППО добре спрацювали і змогли перехопити більшу частину випущених ракет по Яворівському військовому полігону.

Про це повідомляє кореспондент "Апострофа" із місця подій.

Як стверджує влада регіону, під час сьогоднішнього авіаудару окупанти випустили 30 крилатих ракет.

Кореспондент "Апострофа", який знаходиться на місці НП, повідомляє, що засоби ППО змогли ліквідувати більшу частину ракет, які були випущені російською авіацією у напрямку Яворівського військового полігону.

Село Старичі, яке прилягає до стратегічного об'єкту, внаслідок авіаудару не постраждало – у населеному пункті руйнувань не видно.

Мер Львова Андрій Садовий також підтвердив, що російські фашисти випустили по Яворівському військовому полігону 30 крилатих ракет. За словами міського голови, ворожа авіація вилетіла з Саратова у напрямку акваторії Чорного моря, звідки було здійснено авіаудар по Міжнародному миротворчому центру у Львівській області. Садовий також повідомив, що постраждалих внаслідок обстрілу госпіталізували до міських лікарень.

Після 12:00 Львівська обласна держадміністрація уточнила інформацію про жертв під час авіаудару по Яворівському полігону. За даними влади, 35 людей загинули, понад 130 отримали різні поранення та травми .

Раніше ми розповідали, що глава Міноборони Олексій Резніков зажадав від США та НАТО закрити небо над Україною після авіаудару по Яворівському полігону.