RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

Всі новини

У Львові пролунали вибухи: фото та відео

У Львові на світанку 18 березня пролунала серія вибухів.

Про це повідомив Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич на своїй Facebook-сторінці.

“Є інформація про вибухи район Городоцької, наразі всіх просимо лише в приватні повідомлення надавати фото. Всі служби на місці“, - написав він.

Зінкевич зауважив, що публікацію погоджено зі спецслужбами України і опублікована інформація не наражає на небезпеку львів'ян. Однак, він наголосив, що, як і раніше, слід бути обачними і не розповсюджувати дані, що можуть бути використані ворогом.

Інформацію щодо вибухів підтвердив також і радник голови МВС України Вадим Денисенко.

"Приблизно півгодини тому були вибухи у Львові. Дим на околиці Львова. Видно загоряння. Поки що більше деталей, на жаль, я не можу сказати", - сказав він в ефірі всеукраїнського марафону.

Він додав, що на місці працюють рятувальники та відповідні структури.

Американський журналіст BBC, Джона Фішер, який працював у багатьох “гарячих” точках по всьому світу, висвітлив подію на своїй сторінці у Twitter. Він припустив, що цілитися окупанти могли в аеропорт.

“Велика хмара диму йде на захід від прекрасного міста Львова. Про вибухи повідомили близько години тому. Це в напрямку аеропорту за 6 км від центру міста”, - відзначив кореспондент.

Раніше ми писали, що 5 днів тому уперше з початку війни вибухи пролунали по Львівські області – тоді окупанти атакували Яворський військовий полігон, де перебувало багато іноземних військових.