RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Мінімум 50 загиблих: фото та дані про жертви ракетного обстрілу казарми у Миколаєві

У результаті ракетного удару військ Росії по військовій казармі в Миколаєві, який було здійснено вранці 18 березня, загинули щонайменше 50 військовослужбовців.

Про це повідомляє ВВС.

Під завалами військової казарми 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ у Миколаєві виявили тіла 50 загиблих військовослужбовців.

Рятувальники не знають, скільки людей ще можуть перебувати під зруйнованими в результаті ракетного удару конструкціями. На момент обстрілу у військовій казармі відпочивали щонайменше 200 військовослужбовців.

Джерела також повідомляють, що після ракетного удару в лікарнях перебувають 57 поранених бійців 79-ї окремої ДШБ.

Інформацію про обстріл військової казарми у Миколаєві також підтвердив міський голова Олександр Сенкевич. За його словами, військовослужбовців не встигли попередити про загрозу, оскільки російські фашисти обстрілювали об'єкт з території Херсонської області.

“У нас не було повітряної тривоги, бо нас атакували із Херсонщини, і ми просто не встигли запустити систему оповіщення. Бомбардування відбувається швидше, ніж ми пеленгуємо та запускаємо систему. Окупанти атакували казарму, проте деякі об'єкти були порожніми, а декого зачепило. Більше інформації я вам не дам, тому що це інформація військова, і я не можу нею з вами поділитись", - наголосив Сенкевич в ефірі телеканалу.

Раніше ми розповідали, що російські окупанти завдали ракетного удару по Миколаєву з використанням "Калібрів".