RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

ЗСУ ліквідували заступника командувача Чорноморського флоту РФ: фото

В Україні знайшов свою смерть заступник командувача Чорноморського флоту Російської Федерації Андрій Палій. Імовірно, це сталося на військовому аеродромі в Херсонській області, де окупанти продовжують "танцювати на граблях".

Про це повідомляє колишній депутат Київської облради, координатор волонтерського координаційного центру ua.help Олександр Аронець.

“А це, мабуть, також клієнт Чорнобаївки?

Ми вже з Вконтактіков постфактум дізнаємося про приємні новини. Цього разу ліквідовано цілого капітана першого рангу, заступника командувача з військово-патріотичної роботи Чорноморського флоту Андрія Палія”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 березня, ЗСУ знову завдали удару по зайнятому російськими окупантами аеродрому в Чорнобаївці Херсонської області. За словами радника Офісу президента України Олексія Арестовича, внаслідок удару української авіації загинув командувач армії, гвардії генерал-лейтенант Андрій Мордвічев – також загинули ще кілька генералів.

Пізніше смерть Мордвічева підтвердили й російські ЗМІ. Мордвічев виявився другим після Колеснікова командувачем загальновійськової армії, який знайшов свою смерть в Україні.

Також “Апостроф” повідомляв, що за три тижні широкомасштабної російської агресії українські воїни знищили понад десяток найвищих командирів армії агресора, у тому числі не менше шести генералів.