RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Похід у магазин перетворився на пекло: рашисти з "Градів" вдарили по черзі у Сєвєродонецьку

Окупанти продовжують використовувати свою улюблену тактику ведення війни - просто рівняють все із землею і знищують мирне населення. У Сєвєродонецьку ворог із "Градів" вдарив по черзі людей, які просто прийшли купити продукти до супермаркету.

Про страшний злочин окупантів написала на своїй сторінці у facebook Марина Шашкова, яка сьогодні могла втратити своїх батьків.

"Мирний похід у магазин перетворився на пекло. Тому що черга потрапила під обстріл. По ним рашисти, ці вбивці цілеспрямовано пустили гряди. По людях, які прийшли в магазин, які були без зброї і вони точно не були у військовій формі. У них полетіли снаряди Я навіть уявити не можу, що пережили мої батьки... Вони впали на землю і просили Бога про допомогу... Вони чули, як близько летять снаряди, як кричать люди. Всі були за крок від смерті. Все, і, на жаль, є ті, кого смерть забрала із собою. Є ті, хто втратив ноги, руки. Є ті, хто ще бореться за право жити", - поділилося дівчина.

Вона розповіла про те, що за кілька хвилин до обстрілу в натовпі помітили, що якийсь чоловік фотографує чергу, але не надали цьому значення.

"Прокляті рашисти продовжують вести Донбас до гуманітарної катастрофи. Учора вони знищили продовольчу базу одного з місцевих супермаркетів. Сьогодні обстріляли людей, які прийшли купити собі їжу хоч десь. Тому що в місті працює мало магазинів. за складного вибору: чи залишиться живим і голодним, чи голодним і мертвим. Ви коли-небудь думали, що ми, українці, опинимося перед таким вибором? Тепер перед цим вибором стоятимуть мої батьки", - продовжує вона.

Зазначимо, що у Сєвєродонецьку Луганської області російські окупанти почали знищувати оптові склади з продуктами харчування.

Зазначимо також, окупанти не вперше цілеспрямовано "демілітаризують" черги із мирними людьми у продуктових магазинах. Раніше в Чернігові вбили американця, який хотів купити хліб.