RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Загинули сотні мирних громадян: влада Маріуполя озвучила дані про жертв обстрілу Драматичного театру

Свідки трагедії, що сталася внаслідок обстрілу рашистами маріупольського Драмтеатру, де ховалися тисячі мирних жителів, розповіли, що сотні людей точно загинуло.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

"Від очевидців з'явилася інформація про те, що в Драматичному театрі Маріуполя в результаті бомбардування російським літаком загинуло близько 300 людей. До останнього не хочеться вірити у цей жах. До останнього хочеться вірити, що всім вдалося врятуватися. Але слова тих, хто був усередині будівлі у момент цього терористичного акту говорять про протилежне", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Драмтеатр був цинічно знищений вісниками "російського світу", яких не зупинив ані величезний напис "ДІТИ" біля будівлі, ані заяви самих маріупольців, що там лише мирні жителі – мами з дітьми та люди похилого віку. Рашисти чудово знали, куди б'ють і це їх не зупинило – бомби впали на місце, що стало останнім притулком для сотень безневинних людей.

"Ми зможемо відновити будинки, але нам ніколи не повернути друзів, сусідів, рідних та близьких людей. Світла пам'ять усім безневинним жертвам божевільної війни, яку веде проти України країна-агресор, країна-терорист Росія", - резюмували у раді.

Раніше ми писали, що серед тих, хто ховався в будівлі, могли бути ворожі інформатори.