RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

У Херсоні окупанти викрали депутата: перші подробиці

У Херсоні російські окупанти викрали місцевого депутата з Корабельної районної ради, голову фракції "Європейська солідарність" Дмитра Афанасьєва.

Про це повідомив у Facebook депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

"У Херсоні викрали депутата Корабельної районної ради, голову фракції "Європейська Солідарність" Дмитра Афанасьєва. Це відомий на весь світ спортсмен, інструктор міжнародного класу, тренер збірної команди України з тхеквондо", - повідомив Сергій Хлань.

Варто зазначити, що 22 березня під час проукраїнського мітингу окупанти намагалися затримати дружину Дмитра. Він її захистив, за що його жорстоко побили. У лікарні у нього діагностували численні травми, включаючи гематоми та зламані ребра. Через 2 години після інциденту до будинку його сім'ї прибули з обшуком російські військові. Під час обшуків вони виявили посвідчення депутата райради, а також вилучили відео з камер спостереження та мобільні телефони членів родини.

Усіх чоловіків, які перебували у будинку, окупанти затримали. Серед них були друзі Дмитра. 23 березня окупанти провели повторний обшук у будинку депутата та відпустили одного із затриманих. Усі інші досі перебувають у полоні.

Раніше ми також повідомляли про те, як днями на мітингу в Бердянську окупанти по-звірячому били і затримували людей.