RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Через півроку Росії не буде, країні - повна опа: аудіо розмови батьків "орка"

СБУ перехопили чергову телефонну розмову одного з окупантів із близькими з Росії. У ньому деморалізований окупант зізнається, що становище Росії в обставинах, що склалися, дуже жалюгідне, і що якщо ця війна затягнеться, то РФ взагалі може не стати.

Перехоплений запис опублікувала у Facebook прес-служба РБ України.

"Ще півроку такої війни і ти не зможеш повернутися до Росії - її, мабуть, не буде ... країні, в принципі, ж * па, повна", - говорить по телефону окупант.

Саме так зараз описують ситуацію ті російські вояки, які залишилися хоч краплями мозку.

При цьому батьки окупанта, хоч і неохоче, але визнають плачевність ситуацію в РФ, порівнюючи її із введенням військ СРСР до Афганістану.

За словами окупанта, щоб досягнення їх цілей на території України стало хоч трохи реалістичним, у країні потрібно провести мобілізацію.

При цьому вимоги української сторони повернути Кримський півострів Донбас вони називають "абсурдним"

Батько вояки каже: "Нас, як в Афганістані, втягли свого часу у війну. Не треба було туди лізти".

При цьому варто наголосити, що вони все одно "інфіковані" російською пропагандою і вірять, що вторгнення в Україну організували Сполучені Штати Америки.

Раніше ми також повідомляли про те, що днями СБУ оприлюднила новий аудіоперехоплення розмови окупанта, з якої випливає, що вони буквально дичають, і все більше перетворюються на справжніх варварів.