RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

З-під завалів чути голоси тих, хто вижив: нові подробиці обстрілу будівлі Миколаївської ОДА

Російські окупанти продовжують жорстоко знищувати мирних українців – вранці у вівторок, 29 березня, російські фашисти обстріляли будівлю ОДА у Миколаєві. Загинула щонайменше одна людина, також рятувальники витягли з-під завалів 18 постраждалих.

Про це повідомили в ефірі всеукраїнського телемарафону UA разом.

Так, станом на 11:30 підрозділами ДСНС з-під завалів було деблоковано одного загиблого. Ще 18 постраждалих витягли з-під завалів, їх передали медикам. Пошуково-рятувальні роботи на місці події продовжуються.

Голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім повідомив, що завали продовжують розбирати, всередині чути голоси тих, хто вижив.

Він додав, що зважаючи на все, російська армія відмовилася від плану захопити Миколаїв, інакше не знищувала б пункт комунікацій та управління областю.

Віталій Кім також розповів, що велику кількість обстрілів минулої ночі російські окупанти завдали по центральній частині міста.

Як повідомляв "Апостроф", 18 березня, російські окупанти вдарили по Миколаєву крилатими ракетами "Калібр". Внаслідок удару загинули та отримали поранення десятки людей.