RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Рашисти кинули своїх солдатів помирати від холоду та голоду: фото тіл під Чугуєвим

Українські військовослужбовці виявили трупи російських окупантів під Чугуєвом, що в Харківській області. Однак, тіла загиблих не мали ознак поранень чи насильницької смерті.

Про це повідомляють у телеграм-каналі "Оперативний ЗСУ".

На Харківщині, під Чугуєвом, знайшли трупи військових РФ, які за зовнішніми ознаками померли не внаслідок бойових дій. Найбільш імовірно, що окупаційні війська свідомо покинули своїх вояк серед чистого поля, прирікаючи їх на смерть від голоду та холоду.

"Виходить, рашисти тупо кинули своїх у полі, залишаючи вмирати від холоду та голоду. Перша безпринципна та безжальна армія у світі показала себе", - пишуть в Оперативному ЗСУ.

На Росії намагаються усіма способами популяризувати фразу "рускіє своіх нє бросают", але в реальності все з точністю до навпаки. Країна-терорист використовує своїх військових у ролі "гарматного м'яса", не вважаючи їх навіть за людей. І за першої ж нагоди покине "своїх" помирати без продовольства на холоді.

Раніше "Апостроф" повідомляв про перехоплену розмову рашиста, де той жаліється дружині на гори трупів російських військових.