RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Росія завдала потужного удару по аеродрому під Хмельницьким: мер розповів про наслідки

У вівторок, 29 березня, російські окупанційні війська в черговий раз бомбардували аеродром у Старокостянтинові, що на Хмельниччині, унаслідок чого повністю знищені всі наявні запаси паливно-мастильних матеріалів.

Про це повідомив мер міста Микола Мельничук на своїй сторінці у фейсбук.

Старокостянтинів, який знаходиться на відстані близько 47 кілометрів від обласного центру Хмельницького, за словами мера, не вперше потерпає від ворожих авіаударів. Однак останній виявився найбільш нищівним.

"Нас посипають ракетами ще з першого дня війни, однак сьогодні, як багато з вас могли побачити і почути, атака була дуже серйозна та завдала відчутних збитків. На щастя, ЗСУ та, очевидно — Бог, бережуть нас, тому обійшлося без людських жертв. Але ворог повністю знищив усі наявні в нас запаси паливно-мастильних матеріалів, що ми з великими потугами зібрали в якості стратегічного запасу", - інформує Мельничук.

У зв'язку з цим він закликає всіх, хто має змогу допомогти у придбанні паливно-мастильних матеріалів звернутися в міську раду або особисто до нього.

"Заздалегідь вдячний за сприяння у вирішенні цього вкрай важливого для безпеки всієї нашої громади питання!", - пише мер.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що путінські загарбники знову обстріляли Рівненську область, завдавши удару по нафтобазах.