RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Цілівся в серце і голову: підліток розповів, як у Бучі окупант убив його батька

Російські окупанти вбили чоловіка в Бучі на очах його сина, коли вони їхали на велосипедах за гуманітарною допомогою. Рашисти намагались застрелити й підлітка, але той зумів врятуватися.

Про те, як все відбувалось, 14-річний підліток Юра розповів виданню "Настоящее Время".

Батько та син, які проживали в Бучі, вирішили виїхати за гуманітарною допомогою, однак не знали, що дорогою їм трапиться російський блокпост. Чоловіки, як і належить, зупинились, підняли руки та сказали, що вони беззбройні й не можуть нашкодити окупанту.

За словами підлітка, у якийсь момент його батько повернувся до хлопця передом, а російський солдат тим часом зробив два вистріли прямо в серце беззахисного чоловіка. Окупант за словами Юри, намагався вбити і його: кулі спершу потрапили в руку, а від пострілу в голову хлопчика врятувала лише кофта, що задерлася при падінні – куля пройшла трохи вище.

Як тільки безжалісний російський вбивця відійшов, хлопець кинувся тікати додому, щоб сповістити матір про смерть батька.

Сім'я похоронила чоловіка у ямі, завернувши в килим та зробивши фото на підтвердження його загибелі, й виїхала з багатостраждальної Бучі.

Раніше "Апостроф" писав про "Примару Бучі", який щоночі виходить на полювання на російських окупантів, котрі тероризують мирне населення міста. На його рахунку вже не один знищений путінський вояка.