RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Ворог у паніці відступає: ЗСУ повідомили про дві важливі перемоги у Київській області

Збройні сили України звільнили від російських окупантів смт Іванків за 80 км від Києва. Також військовослужбовці РФ покинули Броварський район Київської області.

Про це повідомив журналіст Богдан Амінов, який родом із Іванкова.

"Іванків на Київщині - звільнено! Збройні Сили України взяли під контроль населений пункт! Зв'язок відновлять найближчим часом. Іванков був в окупації з перших днів війни. З 4 березня у селищі не було інтернету та мобільного зв'язку", - написав він.

Також окупанти повністю залишили Броварський район Київської області, про це у п'ятницю, 1 квітня, повідомив під час телемарафону мер райцентру Ігор Сапожко.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 31 березня у Київській області з трьох міст відступили російські окупанти. Звільнено Бучу, Гостомель та Вишеград Макарівського району. Як зазначив заступник начальника штабу Командування Сухопутних військ Олександр Грузевич, найближчим часом очікуються дуже добрі новини. Він додав, що у сил оборони є успіх у багатьох напрямках.

Також у мережі показали відео, яке зворушує до сліз – як мешканці одного із сіл на Чернігівщині, раніше окупованого армією РФ, тепло зустріли своїх визволителів – вони плакали, дякували за порятунок та пригощали наших захисників.