RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Серед загиблих – дитина: нові дані про жертви обстрілу "орками" Миколаєва

У Миколаєві унаслідок російської атаки, вчиненої 4 квітня, загинуло 10 мирних жителів, серед загиблих - дитина. Кількість поранених зросла до 61.

Нові дані оприлюднив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім, повідомляє видання Nikvesti.

Також наводять словам мера Миколаєва Олександра Сенкевича, який розповів про ситуацію в області. Зокрема, зазначив, що 4 квітня з області у Миколаїв госпіталізували двох людей, одну - з осколковими пораненнями. Загалом у місті налічується 253 мешканці з регіону. З Миколаєва упродовж дня евакуювали 120 людей, 60 осіб - у Паланку, ще 60 - в Одесу. Протягом дня під обстріл потрапив новий тролейбус, обійшлося без постраждалих.

Також пообіцяв оперативніше включати сирени в Миколаєві. Він зауважив, що при ракетному обстрілі це проблематично, проте сигнал даватимуть після першого вибуху.

Ще попросив керуючих будинків не закривати двері в під'їзд на ніч, які так намагаються убезпечитись від мародерів, щоб у разі обстрілу люди могли евакуюватися назовні.

Раніше "Апостроф" писав, що 4 квітня російські окупанти обстріляли Миколаїв – постраждали мирні будинки та зупинка громадського транспорту.