RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Прив'язали до стільця, щоби дивилася: у Бучі російські нацисти на очах матері зґвалтували 11-річного сина

Після звільнення від російських окупантів Бучі стали відомі факти численних воєнних злочинів, скоєних військами РФ. Росіяни колективно ґвалтували жінок та малолітніх дітей на очах їхніх батьків.

Про чергові воєнні злочини окупантської армії повідомила Уповноважена ВРУ з прав людини Людмила Денісова.

Російські нелюди вп'ятьох зґвалтували 14-річну дівчинку в Бучі, яка внаслідок цього завагітніла.

Хлопчик, 11 років, був зґвалтований на очах у його матері, яку прив'язали до стільця та змусили дивитись на ці жахи. Рівень жорстокості росіян не має меж.

Ще троє російських окупантів в Ірпені одночасно зґвалтували 20-річну жінку "відразу у всі можливі місця", написала Денісова.

Стаття 27 Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни від 1949 року суворо забороняє зґвалтування. Однак, для росіян не існує ніяких законів: ні правових, ні моральних.

У зв'язку з цим Людмила Денісова звернулась до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення РФ в Україну та експертної місії, створеної державами-учасницями ОБСЄ відповідно до Московського механізму, щоб ті врахували ці факти воєнних злочинів країни-терориста Росії в Україні.

"Немає такого місця ні на землі, ні в пеклі, де рашистські злочинці зможуть сховатися від розплати!" - написала вона.

Раніше ми писали, що в багатостраждальну Бучу приїхали вищі чиновники Європейського Союзу - вони на власні очі побачили наслідки перебування "руского міра" у цьому населеному пункті.