RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Наркомани, діди та повії у чоловічому вигляді": окупант розповів, кого відправляють на війну в Україну

Військове командування РФ через великі втрати не гребує нічим та відправляє на війну в Україну навіть пенсіонерів та повій.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки.

Зокрема, правоохоронцям вдалося перехопити розмову, під час якої військовий інструктор ЗС РФ пожалівся на нову партію новобранців, які зовсім непридатні для ведення бойових дій.

"Як сказав полковник, 10 днів тому зібрали зброд по всьому Ростову. Там наркомани, діди та повії, б**дь, у чоловічому вигляді...", - заявив інструктор під час розмови.

Співрозмовник також зізнався, що новобранці замість того, щоб вчитися військовій справі, мародерять на територіях навчальних баз у Росії. В СБУ припустили, що у найманців спрацьовує інстинкт самозбереження, тому вони намагаються розікрасти власну техніку, щоб не їхати на війну до України.

"Ми думали залишити катери біля інституту. Я підійшов поговорити з їхнім старшим – там якийсь заступник дивізії був… Поки я з ним спілкувався, повертаємось: якийсь довб**б із них уже розбирає катер! Просто на рівному місці! Там народ настільки п**данутий... Вони мародерять самі у себе!", - додав військовий інструктор РФ під час розмови, яка була перехоплена СБУ.

Раніше СБУ публікувала перехоплену розмову, в якій окупант зізнався, що ЗС РФ обстрілюють російські території.