RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ґвалтували навіть чоловіків: мер Бучі розповів про звірства російських нацистів

Російські нелюди-окупанти зґвалтували охоронця дитячого санаторію в Бучі. Чоловік не витримав катувань та помер. Окрім цього, росіяни в багатостраждальній Бучі ґвалтували й дітей, і жінок.

Про черговий воєнний злочин російських окупаційних військ розповів мер міста Буча Анатолій Федорчук в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".

Охоронець дитячого санаторію "Орлятко" був зґвалтований та закатований російськими окупантами, після чого чоловік помер.

"Кількість постраждалих велика, на жаль. Але не тільки жінок. Охоронець дитячого санаторію "Орлятко", чоловік навіть був зґвалтований. Говорю про це, тому що його немає. Після всіх цих знущань він не витримав і помер", -сказав Федорук.

Також він повідомив, що всі жінки та дівчата, які пережили зґвалтування та катування, зараз отримують допомогу психологів.

"Багато злочинів щодо жінок, дівчат. Слава богу, вони живі, ми намагаємося коректно про це висловлюватися. Я намагаюся обходити цю тему і прошу з розумінням поставитися. Місто невелике, усі одне одного знають. Зайвий раз травмувати, розповідати, що пережили наші жінки й дівчата, я думаю, не варто. Із ними працюють психологи. Омбудсменка з прав людини і генеральна прокурорка взяли опіку над ними. Дай бог їм вийти із цього стану", - розповів мер Бучі.

Раніше Володимир Зеленський повідомив, що особа псковського нелюда-окупанта, який зґвалтував немовля, вже встановлена.