RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Росія на Великдень готує провокації в Україні

Країна-терорист Росія готує нові провокації на Великодню ніч. Російські окупаційні війська планують обстріляти православні храми в Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Сумській та Харківській областях, перекладаючи відповідальність за ці терористичні акти на так звані "нацбатальйони".

Про підготовку провокацій сповістили пропагандистські росЗМІ.

За інформацією Міноборони РФ, Україна нібито сформувала "понад 70 мобільних груп на автомобілях оснащених мінометами (так звані "блукаючі міномети"), із завданням обстріляти православні храми та церкви у Великодню ніч (з 23 на 24 квітня) і потім звинуватити російських військових".

Як відомо, у такий спосіб країна-терорист РФ готує своє суспільство до скоєння нових воєнних злочинів російських окупантів, звинуваючи в усьому Україну.

Окрім того, пропагандисткі ЗМІ додали ще й участь ненависних для них західних репортерів, котрі нібито Київ планує залучити до зйомок та "негайного розкручування фейків".

Фото: Скріншот з кремлівського ЗМІ

Раніше Україна запобігла провокації російських окупантів, які збирались вчинити хімічну атаку в Луганській області. Кремлівські ЗМІ так само напередодні мовили про те, що українські військові нібито "влаштують акцію з масовим знищенням мирних жителів у ОРДЛО".