RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

Насвинячили в номері та претендували на гуманітарку: росіяни в Європі вдають біженців з України, відео

Росіяни приїхали в Європу та намагались видавати себе за українців, щоб отримати гуманітарну допомогу, проте їхній план провалився через неорганізовану брехню та типове російське свинство. Вони розгромили номер в готелі та навіть спробували побити українців.

Читайте також: Окупанти зазнають великих втрат на Донбасі: онлайн подій війни 21 квітня

Про це повідомляють в телеграм-каналі "Адвокат Права".

У Болгарії, у Варні в місцевий готель "Dahlia Garden" заїхали дві сім'ї, які в розмовах із сусідами завіряли, що вони то із Запоріжжя, іншим сказали, що із Миколаєва, а третім набрехали про Кропивницький.

Уже ввечері в їхньому номері почались крики, нецензурна лексика, бійки. Вони поводили себе настільки агресивно, що ближче до ранку довелось викликати поліцію. Тим часом вони зрозуміли - варто спакувати валізи. Виявилось, що ці громадяни країни-терориста Росії навіть претендували на отримання гуманітарної допомоги для українців.

У зв'язку з неадекватною поведінкою, їх відправили вслід за російським військовим кораблем. До того ж після виселення росіян затримала місцева поліція, оскільки буквально за короткий проміжок часу вони в номері вирвали всі торшери з лампами та розетки, розкидали пусті бутилки з-під алкоголю, їжу, серветки, розібрані електронні цигарки та чеки на великі суми.

Раніше у Вікіпедії з'явилася стаття, яка визначає поняття "рашизм" та "рашист". Там йдеться про ідеї російської "цивілізаційної місії", її втілення можна побачити на прикладі "простих росіян", наведеному вище. До того ж статтю вже перекладено десятками мов.

Ще один інцидент з росіянами стався в Іспанії, де п'яні чоловіки побили українця через слова "Я українець. Слава Україні".