RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Окупанти обстріляли з "Градів" Дніпропетровську область: подробиці

Деякі села та міста на території Криворізького району Дніпропетровської області окупанти обстріляли з градів, але, завдяки мужності та відвазі ЗСУ, ворога у цій місцевості немає.

Про це заявив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, далекий периметр оборони на південному напрямку проходить усередині Херсонської області.

"Постійно тривають обстріли звільнених сіл Херсонської області, а також міста Зеленодольськ Криворізького району. Приблизно о 21:30 із систем залпового вогню було обстріляно Зеленодольськ, трохи пізніше – село Велика Костромка. Є проблеми з енергозабезпеченням. Працюють Збройні сили, рятувальники", – сказав Вілкул.

Він зазначив, що в районі та місті ситуація стабільна та контрольована ЗСУ, а також військовою адміністрацією. Усі райони Кривого Рогу продовжують посилено патрулювати, а місто посилює оборону та накопичує матеріальні резерви.

"Лінія фронту відсунута від міста, але можливі будь-які підлі провокації орків. Прийнято рішення, погоджене з керівником ВА Дніпропетровської області Валентином Резніченком, що у Великодню ніч комендантська година у Кривому Розі та Криворізькому районі діятиме як завжди – з 22.00 до 05.00. Вночі у храмах богослужіння не проводитиметься, воно розпочнеться о 05.30 ранку. Владики всіх конфесій благословили таке рішення", - додав начальник військової адміністрації Кривого Рогу.

Раніше ми писали, що у лікарні Кривого Рогу окупант розіграв спектакль, видаючи себе за українця.