RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Окупанти зранку обстріляли Миколаїв: подробиці та відео

У суботу вранці, 23 квітня, окупанти завдали ударів по Миколаєву. Незважаючи на те, що у місті не оголошували повітряну тривогу, пролунали потужні вибухи. Усіх просять залишатися в укриттях.

Про це повідомляє місцевий канал у Telegram "Новости Николаева", опублікувавши відео з камер відеоспостереження, де чути гучний вибух.

Так, місцевих жителів попередили про серію вибухів з боку окупантів. Повідомляється, що залпи з боку Херсона. Найперший потужний вибух прогримів о 5:35 ранку.

"Оперативна обстановка в Миколаєві - у місті, як і раніше, чути вибухи. Повітряну тривогу не оголошували, але все-таки намагайтеся берегти себе і не залишати укриття", - йдеться у повідомленні.

Фото: t.me/truexanewsua/43124

Раніше ми писали, що ввечері 18 квітня російські бойовики завдали потужних ударів по Миколаєву. Місцеві жителі повідомили про вибухи у різних районах міста. Також у деяких районах і передмісті Миколаєва зникла електрика. Як розповіли деякі жителі, вібрація від вибухів була настільки сильною, що у деяких будинках почала текти з кранів вода.

Нагадаємо, 15 квітня російські окупаційні війська нанесли авіаударів по Миколаєву та Харкову, внаслідок яких багато хто загинув, а ще більше людей отримали травми.