RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Воювали в Сирії та озброєні до зубів: фото з місця розгрому "вагнерівців" українськими бійцями

Під Попасною у Луганській області українські захисники знищили добре оснащених вагнерівців, які воювали у Сирії.

Про це повідомляє "24 ОМБр імені короля Данила" у соцмережі Facebook.

Зазначається, що після того, як місцеві мобілізовані бойовики, контрактники із так званого шостого козачого полку та велика частина регулярних російських військ із 150 дивізії зазнали ударів від українців, російські військові керівники стали робити велику ставку на найманців.

"Про групу такого гарматного м'яса із приватної військової компанії "Ліга" (колишня "Вагнер"), яке було успішно ліквідовано нашими воїнами під Попасною, ми писали декілька днів тому. Тижнем раніше, група цієї ж "Ліги" в кількості більше 20 чоловік була ліквідована нашими артилеристами та добита піхотинцями у стрілецькому бою на околицях Попасної, безуспішно захопити яку окупант намагається вже більше 50 днів. Озброєні до зубів найманці, в найсучаснішому екіпіруванні, за спинами яких операції у Сирії і інших гарячих точках, знайшли свою безславну смерть на українській землі", - йдеться у повідомленні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що на Харківщині під Балаклеєю українські військові збили російський військовий літак Су-34.