RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

14 травня

13 травня

Всі новини

Майже вся Луганська область зазнала обстрілів окупантів: фото наслідків

26 квітня фактично вся територія Луганської області потерпала від обстрілів російською армією. Зруйновано сім житлових будинків, пошкоджено ще більше.

Про це повідомляє керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram.

Обстріли практично скрізь зачепили житловий фонд. Зокрема, у Сєвєродонецьку загорілася одна з квартир у багатоповерхівці, у Рубіжному - два будинки, у Нижньому - один, у Лисичанську – два будинки, торговельний майданчик, пошкоджено МАФи.

Оскільки росіяни відкрили вогонь по селищу Білогорівка, звідти евакуювали людей, з них - вісім дітей. Там один приватний будинок тепер непридатний для проживання.

Керівник ОВА зазначає, що йдеться тільки про ті руйнування, де сталися найбільш серйозні займання після обстрілів, а є будинки, де ворожі снаряди пробили стіни, пошкодили вікна, дах, однак полум’я не було. Такі пошкодження порахують протягом дня під час обстеження на наявність залишків вибухонебезпечних предметів.

Також він опублікував фото наслідків обстрілу Луганської області окупантами.

Як повідомлялося, 26 квітня російські окупанти розпочали новий наступ на Донбасі – вони намагаються прорвати лінію оборони Збройних сил України у напрямку Сєвєродонецька, Попасної та Рубіжного, а також від Лисичанська до Золотого.