RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Ворог ударив із "Градів" по Дніпропетровській області: перші подробиці

У Дніпропетровській області знову неспокійно – російські окупанти вкотре обстріляли регіон, влучили у господарські об'єкти.

Про це у п'ятницю вранці, 29 квітня, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко у своєму Telegram-каналі.

Він зазначив, що ніч пройшла більш-менш спокійно, проте вранці ворог активізувався у Криворізькому районі на кордоні із Херсонською областю.

"Вранці окупанти знову обстріляли з "градів" Велику Костромку та Мар'янське. Зачепило господарські споруди", - написав Резніченко. Він додав, що, за попередньою інформацією, постраждалих немає, інформація уточнюється.

Водночас голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив про ще один "приліт" – цього разу рашисти поцілили по селу на кордоні між Донецькою та Запорізькою областями.

"Окупанти потрапили в одне із сіл у Великомихайлівській територіальній громаді. Потрапили у житловий сектор та господарські споруди. Люди цілі. Навіщо цілити в сарай – досі з головою ОВА не можемо зрозуміти", - написав він у Telegram-каналі.

Раніше ми писали, що у Великодню ніч Дніпропетровська область потрапила під ракетний обстріл.