RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У окупантів починається паніка від одного слова "Чорнобаївка": запис розмови

Російські військовослужбовці масово відмовляються йти у наступ у районі Чорнобаївки та шукають "гарматне м’ясо", яке буде згодне виконувати накази командування поблизу аеродрому.

Про це свідчить розмова окупантів, яка була перехоплена Службою безпеки України.

За даними правоохоронців, на аудіоперехопленні можна почути голоси командира батальйону ЗС РФ з командиром роти, який прибув із поповненням з території ОРДЛО.

Окупанти під час розмови бідкаються, що особистий склад відмовляються йти у наступ у районі Чорнобаївки через великі втрати.

"Сьогодні вранці росіяни відмовилися, кажуть: "Ви чого їдете, ви м'ясо!" Вони тут стояли, їх послали туди (у Чорнобаївку - ред.). Вони відмовилися, поїхали в інший бік і кажуть: "Ви що, довб**би, б**дь? Куди ви сунетесь?!" І почалася паніка", - розповідає командир роти, склад якої набрали з мобілізованих в ОРДЛО.

Більш того, окупант заявив, що після втечі російських військовослужбовців з поля бою виконувати задачі поблизу Чорнобаївки погодилися лише 5 із 20 людей з "нового поповнення ДНР". За словами командира роти, керівництво терористичних підрозділів, щоб переконати інших, збрехало та заявило, що бійці будуть не наступати, а оборонятися від ЗСУ.

Раніше СБУ публікувала іншу розмову окупантів, під час якої російський військовослужбовець відмовляв свого друга не їхати до України.