RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

У Маріуполі у порожні будинки та квартири заселяють невідомих

Окупаційна влада Донбасу видає дозвіли на заселення невідомих осіб в житло українців, які через війну та бойові дії були змушені виїхати зі своїх домівок.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

Такий інцидент стався у селищі Старий Крим, яке є передмістям Маріуполя.

За словами жінки, вона дізналася раніше про те, що окупаційна влада селищної ради, яка працює під "прапором ДНР", видала дозвіл на проживання у її будинку невідомим особам. Через те, що з родичами у прифронтовому місті немає зв’язку, вона сподівалася, що у будинок заселилася її сестра.

"Але сьогодні мені повідомили, що селищна рада дала дозвіл певним людям. Я не можу уявити, що таке може бути в цивілізаційному світі. Боляче усвідомлювати, що це відбувається у нашому рідному місті", - додала жінка, яка була змушена виїхати з рідної області через бойові дії та окупацію.

У Маріупольскій міській раді зазначають, що це не поодинокий випадок заселення невідомих осіб у житло українців. За словами посадовців, траплялися ситуації, коли власники квартир або будинків приїжджали забрати свої особисті речі, але нові мешканці відмовлялися їх віддавати.

Раніше ми розповідали, що у Маріуполі трагічно загинула чемпіонка України.