RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

На острові Зміїний знищено судно рашистів та ангар з окупантами: відео ударів

Оперативне командування "Південь" показало момент знищення на острові Зміїний українськими захисниками судна російських загарбників та ангару, де вони ховалися.

Відповідне відео опублікувало оперативне командування "Південь" на своїй сторінці у Facebook.

"Зміїний - не просто новий захоплюючий серіал, що йде на рекорд по кількості і масштабах! Він був одним із знакових об'єктів на початку цього вторгнення, він став символом міцної скелі нашої непохитності і розбиття найнаполегливіших зусиль ворога", - наголошується у повідомленні.

Як передали українські захисники журналістам ТСН, на відео видно, як ЗСУ розгромили малий десантний катер проєкта 11770 "Серна". Це серія російських швидкісних катерів на повітряній каверні.

Раніше ми інформували, у понеділок, 2 травня, Збройні сили України знищили склад боєприпасів у Чорнобаївці на Херсонщині. Вже 18:0.

Нагадаємо, 6 травня, у п'ятницю, біля острова Зміїний помітили, за попередньою інформацією, російський фрегат "Адмірала Макарова", на борту якого прогримів вибух, а потім спалахнула масштабна пожежа. Але в української влади поки що немає інформації про те, що ЗСУ втопили або підбили російський фрегат “Адмірал Макаров”.