RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Загинули 60 людей: фото, відео та всі подробиці авіаудару рашистів по школі у Білогорівці

7 травня, у суботу, російські окупанти скинули авіабомбу на школу в Білогорівці поблизу Лисичанська Луганської області, унаслідок чого загинуло 60 людей. Усі вони переховувались у підвалі школи від постійних бойових дій.

Про це повідомили на сторінці Луганської обласної державної адміністрації.

Російські нелюди вчергове вирішили "повоювати" з мирним і беззбройним населенням села, скинувши авіабомбу на школу, у підвалі якої ховалося майже всі мешканці села Білогорівка, що не встигли евакуюватися.

Після авіаудару сталося загорання в будівлі школи на площі близько 300 м кв. та в будинку культури.

"Пожежу ліквідовували майже чотири години, потім проведено розбирання завалів та, на жаль, знайдені тіла двох загиблих. Евакуйовані з-під завалів 30 осіб, семеро з яких поранені. Скоріш за все, усі 60 осіб, що залишалися під уламками будівель, загинули. Це справжні звірства "руського миру": цинічний обстріл школи із бомбосховищем, вбивство дітей в Привіллі. Росіянам неважливо, кого вбивати. Не може військового – вб’є беззахисну дитину", - зазначив начальник обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.


Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Привіллі під Сєвєродонецьком російські окупанти обстріляли місто, через що загинуло двоє дітей, а ще одна жінка та двоє дітей отримали поранення.