RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Росія своїх кидає: Al Jazeera показала вагон із трупами окупантів під Києвом

Незважаючи на гучні заяви рашистів, що вони своїх не кидають, їхні вчинки говорять про протилежне – на Київщині зафіксували цілу вантажівку, набиту трупами окупантів. РФ їх забирати не збирається, адже кожне нове тіло – доказ воєнного злочину Росії.

Відеорепортаж було опубліковано на катарському телеканалі Al Jazeera у понеділок 9 травня.

На відео видно вагон-рефрижератор, заповнений тілами російських військових, які загинули в Україні. На кадрах можна помітити фрагменти форми, схожої на російську, а також показана етикетка бронежилета, виробленого в Росії. За даними телеканалу, вагон із тілами загиблих військових знаходиться у Київській області.

"Вони будуть тут перебувати так довго, як треба. Уряд вирішуватиме. Росія не хоче їх забирати. Кожне тіло — доказ військового злочину. Тому якщо вони (представники Міноборони РФ — ред.) їх не захочуть забирати, Україна поховає їх за свій рахунок", - розповів журналістам полковник Володимир Лямзін.

Варто зазначити, що біля тіл було знайдено велику кількість золотих виробів – ймовірно, все це було вкрадено з будинків мирних українських мешканців.

Раніше ми писали, ЗСУ так знищує рашистів, що ворожі ангари "битком" забиті "вантажем 200", а багато ворогів просто біжать, заявляючи, що це не їхня війна.