RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

У Мелітополі підірвали "бронепоїзд" із рашистами: що відомо

Сьогодні вранці, 18 травня, у тимчасово зайнятому Мелітополі прогримів потужний вибух на залізниці - місцеві партизани підірвали бронепоїзд російських окупантів разом з особовим складом та військовою технікою. Країна-терорист РФ несе втрати не тільки завдяки діям ЗСУ, процесу демілітаризації окупантів сприяють і цивільні.

Про це повідомили в місцевому ЗМІ.

У Мелітополі партизани встановили вибухівку на рейсах, яка здетонувала під вагоном з особовим складом російського окупаційного війська, унаслідок чого пошкоджено залізничне полотно та техніка. Кількість загиблих та поранених росіян уточнюється.

Водночас у районі перехрестя вулиць Шмідта та Івана Алексєєва було чути автоматну чергу. За попередньою інформацією, дії українських партизанів принесли бажаний результат - посіяли паніку серед окупантів. Як відомо, комендатуру (орган управління військового коменданта гарнізону) за годину до вибуху оточили, оскільки там чекали на російського генерал-майора, який повинен був у середу виїхати до Бердянська та відвідати поліцію та бази відпочинку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Мелітополі "народні месники" вбили окупантів високого рангу.