RU  UA  EN

Пʼятниця, 21 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 червня

Всі новини

Одні з найбільш смертоносних днів для ворога: ЗСУ завдали нищівного удару по окупантам

День переправи російських солдат через річку Сіверський Донець стала одним із найбільш смертоносних днів для них - на цьому місці ЗСУ знищили близько 400 рашистів та багато військової техніки.

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що для оточення росіян, коли вони проходили понтонний міст, українські військові обрушили артилерійський вогонь на цю ділянку. Вони також встановили плавучі міни, які течією донесло до ворожих понтонів, і підірвали чотири окремі мости.

За словами українського полковника Кашенка, росіяни спішно заклали нові понтони та переправили бронетехніку, але прорвати українську лінію оборони їм не вдалося. Десятки бронетехніки та піхоти опинилися у пастці та були знищені українською артилерією. Українці також вдарили по російських військах, які задіяні в мостових роботах на дальньому березі.

Журналісти характеризують ситуацію в районі Білогорівки Луганської області так: "висаджено в повітря танки, уламки понтонних мостів і тіла російських солдатів, що наполовину потопають у бруді".

"Невдала переправа в цьому місці протягом декількох днів на початку травня стала для російської армії однією зі смертоносних битв війни. У пастці в невеликому лісовому кутку загинуло щонайменше 400 російських солдат", - пише видання.

Раніше ми публікували відео знищення ворожої військової техніки під Білогорівкою Луганської області, де російське окупаційне військо кілька разів намагалося переправитися через річку Сіверський Донець.